durlet België

Durlet, design en comfort

Lederen banken – Design zitbanken – Stoffen fauteuils Fauteuils en banken:
Design met leder of stof

De collectie lederen banken en stoffen fauteuils van Durlet is breed.
Ze gaat van klassieke ontwerpen, over heruitgaves van ontwerpen uit ons rijke verleden, tot absoluut vernieuwende designs.
De grootste gemene deler, de zoektocht naar perfecte proporties, absoluut zitcomfort en een afwerking met vakmanschap.
Typisch Durlet is dat deze collectie enorm veel mogelijkheden biedt naar personalisatie. 2 factoren staan hierbij centraal:
uw ideale zitpositie en uw specifieke smaak en behoeftes.
Gemaakt door echte vakmensen in een atelier, volledig op maat.
We zijn er trots op dat wij onze collectie design zitbanken kunnen aanpassen naar uw wensen, en niet omgekeerd.

Reef past perfect in de Durlet-traditie van design met een massieve en tegelijkertijd geraffineerde uitstraling. Het ontwerp sluit aan bij een kubistische vormentaal, maar spreekt die tegelijkertijd ook tegen door zijn zachte look dankzij de schuine lijnen aan de boven- en buitenzijde van de armen en
de rondingen op alle hoeken van de sofa. Ook de pootjes uit donker gechromeerd plat staal ogen vriendelijk door de tapse vorm en afgeronde hoeken. De grote troef zit in de rugkussens die je volledig naar boven kan openvouwen. Zo kan Reef transformeren van een elegante lage zitbank in een absolute comfortsofa om je in te nestelen. De contouren van de sofa zijn afgewerkt met een geraffineerde T-stikking die het handgemaakte vakmanschap van Durlet onderstreept en de sofa extra karakter geeft, zeker wanneer uitgevoerd in contrasterende kleuren. Reef is zowel als sofa als in modulaire aanbouwelementen verkrijgbaar.

Uw Durlet Reef kan u kopen in Knokke
Durlet reef