Draenert is een alom gekende en befaamde fabrikant van designmeubelen.

DESIGNMEUBELEN VAN MEUBELMAKERIJ DRAENERT

Wij ontwerpen en produceren hoogwaardige designmeubelen.
Met alle disciplines onder één dak zijn wij in staat om de verschillende materialen, zoals natuursteen, hout, glas, metaal en leer te behandelen en efficiënt en flexibel in te spelen op de wensen van onze klanten.
Onze hoge kwaliteitseisen vormen de basis van ons bedrijf.
Onze klanten mogen met recht perfect vervaardigde meubelen verwachten, die in een modern productieproces tot stand komen.
Traditioneel vakmanschap in combinatie met het streven naar perfectie maken onze meubelen zo bijzonder.

Het zwaartepunt van de collectie ligt bij eet- en salontafels met gepatenteerde uittrekmechanismen, evenals een breed spectrum aan stoelen met verschillende functionaliteiten en vormen, die in onze moderne stoffeerderij worden vervaardigd.
In het kader van de voortdurende nieuwe ontwikkelingen worden elk jaar talrijke patenten aangevraagd, waarvan de technologische finesses in de modellen van onze complete collectie zullen worden toegepast.

Wij staan bekend als specialist voor natuursteen met een indrukwekkende collectie natuursteen.

200 soorten natuursteen uit de hele wereld verwelkomen en fascineren elke dag nieuwe klanten door hun onuitputtelijke kleurenrijkdom.
Natuursteen is een uitzonderlijk geschenk van de natuur omdat elke steenplak uniek is.
Onze ontwerpen zijn nationaal en internationaal meermaals bekroond, waarop wij bijzonder trots zijn.
Daartoe behoren de Interior Innovation Award, de Red Dot “best of the best”, de IF Product Award en nog veel meer.

Beroemde architecten hebben meubilair ontworpen voor DRAENERT’s legendarische kunstcollectie, en veel van onze artefacten zijn opgenomen in de collecties van internationale musea zoals het Victoria and Albert Museum in Londen en het Metropolitan Museum of Art in New York.
Met deze kunstcollectie nemen wij de vrijheid om thema’s van architectuur en beeldende kunst te ontwikkelen en visionaire ideeën te koesteren voor het ontwerp van nieuwe modellen voor de DRAENERT-collectie.

Samenwerkingsverbanden, bijvoorbeeld met het gerenommeerde keukenmerk Poggenpohl, zijn belangrijk om in te spelen op de trend van de samensmelting van keuken en woon-/eetgedeelte. De toekomst is aan de ontwikkeling van de collectie naar aanverwante gebieden, zoals het concept van een dressoircollectie die bij onze eettafels past.

Wij verdelen de verlichting van Draenert  in Knokke-Heist.
In onze toonzaal presenteren wij u enkele mooie tafels, stoelen, salontafels en hoektafels van deze collectie.
Daar de collectie zeer uitgebreid is en constant vernieuwende artikelen toevoegt tot hun catalogus kunnen wij u uiteraard niet alles presenteren in onze toonzaal.

U bent van harte welkom om de collectie van Draenert te komen ontdekken in Knokke-Heist.