de toekomst riva RV1006

DE TOEKOMST RIVA – RV1006

PRODUCT INFORMATIE

De Relax4U serie bestaat uit fauteuils met verschillende slimme functies. Daarnaast kunnen we bij een aantal modellen kiezen uit een bijzonder design-element aan de zitting. Nieuw is dat de zitting onder de rug doorloopt, deze vormgeving versterkt het design van de fauteuil, het blijft ook mogelijk om te kiezen voor een rug doorlopend achter de zitting.

Alle fauteuils met een elektrisch bedienbaar relaxsysteem krijgen de stroom van een ingebouwde lithium ion accu.

Nieuw is dat bij de Nova en Riva fauteuils, naast de tiptoetsbediening, ook een draadloze bediening met bluetooth technologie kan worden bijbesteld.
Onafhankelijk van de vormgeving onderscheiden we 3 mogelijkheden qua functies. Deze functies met bijbehorende namen worden in onderstaand schema uitgelegd.

 • Uitvoering Serienaam   Mogelijkheden
  Doorlopende zitting

  (De rug is gemonteerd op de zitting

  Riva (RV) De Riva heeft een relaxsysteem met 3 motoren. De rug, de voetensteun en de hartbalans zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. Als optie is de fauteuil uit te breiden met een sta-op.
  Solo (SL) De Solo heeft een manueel verstelbare rug (door middel van een gasveer). De Solo heeft geen uitklapbare voetensteun. Als optie is en bijpassende hocker mogelijk.
  Doorlopende rug

  (De rug is gemonteerd achter de zitting

  Nova (NV) De Nova heeft een relaxsysteem met 3 motoren. De rug, de voetensteun en de hartbalans zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. Als optie is de fauteuil uit te breiden met een sta-op.
  Trento (TR) De Trento heeft een manueel verstelbare rug (door middel van een gasveer). De Trento heeft geen uitklapbare voetensteun. Als optie is en bijpassende hocker mogelijk

Kom vrijblijvend langs of neem contact met ons op.
Wij helpen u graag met advies, een bezoek bij u thuis is uiteraard ook mogelijk.
Wij hebben in onze toonzaal heel veel relaxzetels staan opdat u de juiste keuze kan maken.

De Toekomst meubelen Knokke