durlet België

Durlet – Modern relaxcomfort

Het model Largo wordt uitgebreid met een nieuwe armleuning. In tegenstelling tot het bestaande model is de armleuning van het nieuwe ontwerp open, wat het geheel lichter maakt. De vorm van de contouren werd behouden maar wordt nu gecreëerd door gebogen plat staal, waarop een armkussentje bevestigd werd dat zorgt voor een zachte en warme aanraking.
Largo is een relaxfauteuil die er door zijn lichte vorm heel modern en universeel toepasbaar uitziet. Tegelijk zorgt de opbouw met kussens die eruitzien alsof ze los op het frame van de fauteuil liggen voor een heel comfortabel uitzicht. Het kussen is speciaal afgewerkt met een spitse “hoofdkussenstiknaad” die het slanke van het geheel benadrukken. Bovendien zijn ook de armleuningen zo geconcipieerd dat hun dynamische vorm verwijst naar die van een hoofdkussen dat op een of andere wijze tegen de fauteuil zou gekleefd zijn.
De fauteuil is zoals alle relaxfauteuils van Durlet verkrijgbaar in zowel hoge als lage versie, op metalen stervoet of al dan niet met leer bekelde houten schijfvoet, en met het synchrone relaxmechanisme of het drietraps-TV-relaxmechanisme.

Relaxzetel Largo met open armen
Durlet model Largo, de relaxzetel met gesloten armleuningen
Durlet Largo met gesloten armen, de relaxzetel in stof