Durlet Denver

Durlet Denver

Denver is een moduleerbaar sofa-programma.
Combineer de verschillende elementen tot een kleine of grote opstelling naargelang de beschikbare ruimte.
Denver is zowel in leder of stof verkrigbaar, ook een combinatie hiervan is perfect mogelijk.

Het design van Denver is gebaseerd op horizontaliteit en zacht kubisme.
Het klassieke sofamodel rust mooi op de grond met een gesloten voorzijde en discrete zwarte metalen balkvormige pootjes.
Het lage horizontale gevoel wordt benadrukt door de lange sokkel waar alles op staat, de zitkussens uit één geheel over de volledige lengte en de rugkussens die tussen elkaar ruimte openlaten.
Het rechthoekige karakter wordt verzacht doordat alle hoekjes – zelfs van de pootjes – afgerond zijn.
Zowel de bovenzijde van de armleuningen als de rugleuningen, als de zijband van de zitkussens en bovenkant van de rugkussens zijn met een kapnaad afgewerkt die dit discreet accentueert.
De grote luxe van het model zit binnenin de zit- en rugkussens.
Die zijn gevuld met een combinatie van hoogwaardige koudschuimdensiteiten en daarna ingepakt in een met dons gevulde hoes.
Dit maakt dat je zowel het mooie en aangename effect van softe donskussens hebt als de blijvende duurzaamheid en ergonomische ondersteuning van koudschuim.
Extra comfort wordt bereikt door rugkussens van een rol achteraan te voorzien.

Denver is bij uitstek ontworpen om modulair te gaan samenstellen tot hoek- en ligbankcomposities naar wens volgens de ruimte en smaak: met één, twee of geen armleuningen, of met een verlengd zitvlak zonder rugleuning, of met losse voetbanken bij of tussen de modules.
De rugkussens kan je naar keuze in diverse breedtes, aantallen, bekledingsmaterialen en al dan niet met rolkussen erachter toevoegen.

Kom vrijblijvend langs of neem contact met ons op.
Wij helpen u graag met advies, een bezoek bij u thuis is uiteraard ook mogelijk.

Durlet Denver