Rolf Benz Cara - de multifunctionele zetel voor mensen die echt goed willen zitten in hun zetel.

Rolf Benz Cara
CARA TOONT KARAKTER.

 

Design Anita Schmidt

Schoonheid spreekt ons aan.
Karakter laat ons niet meer los. De Rolf Benz CARA verenigt beide op onnavolgbare wijze.
Aan de eerste generatie van dit sierlijke systeemprogramma hebben velen hun hart al verloren, niet alleen vanwege de elegante verhoudingen, maar ook vanwege de veelvoud aan opstelmogelijkheden en innovatieve comfortfuncties.
Dankzij nieuwe designideeën is de CARA nu nog aantrekkelijker, eigentijdser en voorzien van nog meer verborgen talenten die een waar individueel karakter tonen.
Met 5 zitting- en bankbreedten, 10 combinatiemodellen, 2 zijelementhoogten, 2 zithoogten, 3 zitdiepten, 11 pootvarianten en 2 zittingen kan de Rolf Benz CARA elke wens vervullen.
En met de nieuwe optionele ontspanningsfuncties kan zelfs het verlangen naar nog meer flexibiliteit en comfort worden gestild.

CARA PAST ALTIJD. EN PAST ZICH ALTIJD AAN.

Of het nu als combinatiebank met longchair, compacte hoekbank of als ruim wooneiland is: door de combinatie van losse modules kan deze ingetogen elegante bank perfect en individueel aan elke ruimte, ongeacht de afmetingen, worden aangepast. Met de keuze van de poten (losse poot, metalen of houten beugel, metalen slede of zijelement tot aan de vloer) geeft u uw persoonlijke woonstijl de juiste basis. Selecteer de zitting en de zithoogte geheel volgens uw ergonomische voorkeuren. De zitdiepte varieert al naargelang de dikte van het rugkussen. Daarom kunnen in een bankopstelling verschillende zitdiepten met elkaar worden gecombineerd. Ook als losse bank sluit de Rolf Benz CARA aan bij uw individuele wensen. Met een totale breedte vanaf 136 cm is het de meest compacte bank uit de Rolf Benz collectie. De bank wordt aangevuld door de fauteuil, de gestoffeerde voetenbank of de voetenbank uit het programma.

MEER VAN HET BESTE.

Leder mens heeft zijn geheel eigen voorstelling als het gaat om ontspanning. De Rolf Benz CARA doet iedereen recht. Het systeemprogramma biedt optionele ontspanningsfuncties die het comfort op een slimme manier vergroten en met een paar handgrepen te bedienen zijn. Voor een aangename lighouding kunnen de verstelbare zijelementen worden neergeklapt en stabiel in elke gewenste tussenstand worden gezet. De rugleuning kan met een traploos instelbare relaxfunctie en een verborgen hoofdondersteuning worden uitgerust. De optionele voetsteun rondt tot slot uw comfortbeleving af – met een draaibeweging wordt deze in de ideale stand gezet. De nieuwe combinatiebank (H-ARB-PSZ-SRV 137) is voorzien van een draaibare zitting, een geïntegreerde ruginstelfunctie en een optionele hoofdondersteuning. Het eveneens optionele aflegvlak zorgt ervoor dat alles wat u gelukkig maakt, binnen handbereik ligt. De perfecte metgezel voor de Rolf Benz CARA is het nieuwe salontafelprogramma Rolf Benz 934 dat als salontafel, bijzettafel of voetenbank kan worden gebruikt. Vanzelfsprekend leverbaar in diverse afmetingen en materialen (eiken naturel, eiken zwart gebeitst of Amerikaans noten), zodat de eigen stijl altijd op de voorgrond staat.

Kom vrijblijvend langs of neem contact met ons op.
Wij helpen u graag met advies, een bezoek bij u thuis is uiteraard ook mogelijk.