Rolf Benz Nuvola

Rolf Benz Nuvola

Rolf Benz Nuvola
NODIG HET LEVEN UIT.

Design Rolf Benz Designteam

DESTINATION YOU.

Het comfortsysteemprogramma Rolf Benz NUVOLA combineert grenzeloze vrijheid met een ongedwongen nonchalance en transformeert beide in een gevoel om beet te pakken en te genieten. Een groot aantal vrij te combineren, afzonderlijke elementen biedt u de ruimte om al uw ideeën in een stijlvaste ambiance te realiseren.

Het maakt niet uit wat u doet: tijd doorbrengen met het gezin, vrienden en kennissen ontvangen of op uw eentje genieten van een rustig moment.
De Rolf Benz NUVOLA lijkt voor uw leven gemaakt.
Het royale comfortabele systeemprogramma biedt de keuze uit een grote hoeveelheid losse elementen waarmee de meest uiteenlopende flexibele opstellingen mogelijk zijn.
De combinatiebank valt op door zijn ongedwongen, op internationale trends gebaseerde uiterlijk en maakt van elke woonruimte een plek waar het leven bruist – of soms ook tot rust komt.

BEWEGINGSVRIJHEID.

Met de Rolf Benz NUVOLA kunt u uzelf en uw persoonlijke woonstijl op elk gewenst moment veranderen.
Elk los element van dit modulaire programma is zowel gekoppeld als vrijstaand inzetbaar.
De zitelementen zijn naar keuze beschikbaar in verschillende afmetingen, met of zonder armleuning of met rugloze gestoffeerde voetenbanken.
Zo kan de opstelling op elk moment worden gewijzigd en afgewisseld.
Ontwerp uw flexibele woonlandschap met de planner die bij deze brochure is gevoegd en geef uw bank vorm volgens uw eigen ideeën.
U kunt kiezen uit 3 zithoogten, 3 oppervlakken voor de gietaluminium poten (gepolijst, verkeerszwart of ombergrijs) en de 2 comfortvarianten Lounge Plus en Lounge Deluxe.
Het kan zo heerlijk zijn om de teugels te laten vieren en het leven van alledag achter je te laten.
Nu kan dat ook nog aangenamer dan ooit tevoren: met het zitcomfort Lounge Deluxe, een zeer zachte en tegelijkertijd gerieflijk ogende zitting waarin u uiterst soepel en langzaam wegzakt.
De zitting bestaat uit drie schuimsoorten die zich naar het lichaam vormen, een daarop gelegen mat van een innovatieve hightechvezel, verwerkt in ruime cassettekamers met daarbij viscoseschuim, en een fraai gevormde, drielagige vlieshoescompositie als afdeklaag.
Om aan alle zitvoorkeuren tegemoet te komen, is daarnaast ook het beproefde zitcomfort Lounge Plus met een rustiger oppervlak verkrijgbaar.
Extra kussens zorgen voor perfecte ontspanning in alle houdingen, zoals het rugkussen met daaraan vastgenaaide nekrol voor een echt comfortabele hoge rugleuning.

Kom vrijblijvend langs of neem contact met ons op.
Wij helpen u graag met advies, een bezoek bij u thuis is uiteraard ook mogelijk.

X