Rolf Benz Volo

Rolf Benz Volo - eigentijds design, nu in Knokke-Heist bij uw Rolf Benz dealer in België

Rolf Benz VOLO
TREKT DE AANDACHT. EN VERLIEST DIE NIET MEER.

Design labsdesign

Ontdek een nieuwe kijk op het leven en geniet met het bankenprogramma Rolf Benz VOLO van het voortreffelijke gevoel van luxueuze lichtheid en maximaal comfort.
De elegante compositie van uiterst zachte kussens, een fijn bekleed frame en sierlijke poten lijkt in de ruimte te zweven.
Of u nu kiest voor een losse bank of combinatiebank, de Rolf Benz VOLO kan door zijn veelvoud aan opstelmogelijkheden optimaal aan individuele wensen worden aangepast en is gemaakt voor een flexibel leven.
De losse elementen kunnen naar keuze vrij in de ruimte staan of aan elkaar worden gekoppeld.
Gestoffeerde modules zonder rug of geïntegreerde tafels zorgen voor aanvullende, optische transparantie.

MEER RUIMTE VOOR UW IDEEËN.

De Rolf Benz VOLO biedt veel mogelijkheden voor het creëren van spannende bankopstellingen.
Als modulair en flexibel bankensysteem vervult het speciale wensen qua comfort en de bekledingsoptie Lounge Deluxe is gemaakt voor alle liefhebbers van een ongedwongen uiterlijk.
Iedereen die waarde hecht aan een rustig oppervlak, vindt optimaal comfort bij de Lounge Plus-vulling.
De rollen die in de rugkussens zijn geïntegreerd, zorgen door hun ondersteuning van de onderrug voor een uiterst aangename zithouding en compenseren perfect de royale zitdiepte van het model.
Een bijzonder comfortabele hoge rugleuning wordt gecreëerd door de optionele hogere rugkussens van een rol te voorzien die op de rug van de bank rust. De bekledingsstof voor romp, frame, rugkussens en rugkussenrollen kan een uniforme look hebben of individueel als ‘mix & match’ met verschillende stoffen en leersoorten worden gecombineerd.
De metalen poten van de in twee zithoogtes verkrijgbare banken worden geleverd in fraai verkeerszwart, ombergrijs of modern okerbeige metallic.

ONTSPANNEN SAMENSPEL.

De Rolf Benz 933 en Rolf Benz 932 bieden verdere mogelijkheden voor individualisering van het comfortprogramma Rolf Benz VOLO.
Bijzettafel Rolf Benz 933, die naast de bank en als harmonisch tussenelement kan worden geplaatst, vormt de ideale aanvulling.
Open kast Rolf Benz 933 is uitstekend geschikt als praktische legruimte langs de rug van de bank of naast de bank.Beide varianten zijn verkrijgbaar in eiken naturel, zwart eiken of in noten.
Met de fraai vormgegeven salontafel Rolf Benz 932 zorgt u voor nog meer zinnelijke esthetiek in uw woonruimte.
De tafel, die verkrijgbaar is in twee maten, weet te overtuigen door zijn fijn afgeronde tafelbladen die net als de Rolf Benz VOLO een zwevende lichtheid uitstralen.
De tafelbladen zijn verkrijgbaar in eiken naturel, zwart eiken of in noten.
De oppervlakken van het opvallende metalen onderstel kunnen naar keuze worden geleverd in verkeerszwart, ombergrijs of okerbeige metallic.

Kom vrijblijvend langs of neem contact met ons op.
Wij helpen u graag met advies, een bezoek bij u thuis is uiteraard ook mogelijk.

X