Leolux Nardo, met verstelbare armen, wedden dat u op slag verliefd bent op deze zetel? in stof of leder, aan u de keuze.

Leolux Nardo | Loungen voor gevorderden.

Design Beck Design 2020

Nardo is ontworpen met één doel voor ogen: een lekkere leren loungebank maken (die natuurlijk ook in stof verkrijgbaar is). En dat doel heeft designbureau Beck Design perfect weten te verwezenlijken. Nardo is een bank die comfort uitstraalt. De weelderige kussens nodigen u uit om heerlijk te relaxen. Natuurlijk kunt u netjes rechtop zitten, maar de comfortabele inborst van Nardo komt pas volledig tot zijn recht als u languit van elke centimeter geniet.

Traploos verstelbaar voor optimaal comfort

Nardo helpt u graag om de juiste ligpositie te vinden. Daarom is de bank standaard uitgerust met verstelbare armen aan beide zijden. Ze zijn traploos te verstellen, zodat u met een simpele handeling van een fijne zitbank een comfortabele ligbank maakt. Verder is Nardo voorzien van zachte kussens met een uitgekiende vulling uit HR-schuim, latex en fiberballs. Dat zorgt voor een mooie, losse stoffering die zich fijn naar uw lichaam vormt.

Variatie in stoffering

Qua formaat heeft u de keuze uit en 2,5-, 3- en 3,5-zitsbank. Een opvallend element in de vormgeving van Nardo zijn de gestoffeerde panelen op de rug en de zijkanten. Deze delen kunt u in een andere bekleding laten uitvoeren dan de kussens, om het ontwerp naar uw hand te zetten. Ook de basis van de bank wordt dan in dat type bekleding uitgevoerd.

Kenmerken
  • Bankenserie: 2,-zits, 3-zits, 3,5-zitsbank en poef
  • Ook leverbaar met hoofdsteun
  • Bekleding: in leer, stof of een combinatie
  • Comfort-opties: zitdiepte -2 cm / zithoogte +2 cm
  • Verstelbare armen
  • Poten: Fino (gepolijst aluminium of gepoedercoat) of Titan (Black Chrome)

Kom vrijblijvend langs of neem contact met ons op.
Wij helpen u graag met advies, een bezoek bij u thuis is uiteraard ook mogelijk.