Rolf Benz EGO – het nieuwe ik.

Een groot podium voor Rolf Benz EGO – het ongetwijfeld bekendste systeemprogramma van de firma Rolf Benz is nu met een herintroductie opnieuw voor het voetlicht geplaatst.

Een moderne, harmonieuze look, uitgebreide designmogelijkheden, hedendaagse afmetingen en luxueuze comfortoplossingen bieden individualisering voor de volgende tien jaar.

Al meer dan 15 jaar kiezen veeleisende kopers van banken in het EGO-systeem hun bank op maat. Naar aanleiding van die mijlpaal heeft het Rolf Benz designteam zijn meest succesvolle systeemprogramma compleet herzien. Met de herintroductie zorgt de fabrikant van gestoffeerde meubels uit het Zwarte Woud ervoor dat Rolf Benz EGO ook in de toekomst voor eigenlijk alle wensen iets te bieden heeft.

De complete uitstraling van Rolf Benz EGO werd herzien en ziet er nu nog harmonieuzer uit. Daarbij heeft Rolf Benz ook rekening gehouden met finesses als de vormgeving van de hoeken of de overgangen van de kussens en zitting en elegante poten ontwikkeld.

Hedendaagse comforteisen waren een essentieel aspect van de herintroductie. Zo is er nu een traploos verstelbaar zijdeel, een lage zij-afsluiting met opgezet kussen en een vierde zitdiepte. Er is keuze uit drie varianten van het zitcomfort – het comfort “Hard” met een klassieke harde sandwichconstructie, het comfort “Medium” met harde constructie en een zachte viscose-afdekking en het nieuwe comfort “Lounge plus”, dat zacht zitten combineert met een rustiger oppervlak. Met Rolf Benz 571 presenteert Rolf Benz tijdens de huisbeurs zuid ook de functionele fauteuil die qua design perfect is afgestemd op de Rolf Benz EGO – met een innovatieve, elektrische comfortfunctie. 

Hoe zeer een bekleding het karakter en de stilistische expressiviteit van een bank bepaalt, weet niemand zo goed als Rolf Benz. Daarom is er voor de nieuwe Ego ook een nieuwe, sportieve katoenkwaliteit met velourskarakter en een fraaie klassieke wollen stof met de besten eigenschappen van deze dierlijke natuurvezel.

Deze wollen stof is trouwens ook toegepast in de nieuwe Rolf Benz Interieur Edition die Rolf Benz in samenwerking met automobieltuner Techart heeft ontworpen voor de Porsche Cayenne.
 
De klassieker in de nieuwe “look & feel”

Moderne look: nieuwe poten, nieuwe oppervlakopties, nieuwe bekledingen

Geoptimaliseerde stoffering: nieuw comfort “Lounge Plus” en verbeterde uitvoering comfort “Medium”

Verbeterde ergonomie: vierde zitdiepte, nieuw verstelbaar zijdeel en zijdeel met opgezet kussen

Optimaal passend bij de Rolf Benz EGO: nieuwe functionele fauteuil Rolf Benz 571 met innovatieve elektrische comfortfunctie

Made in Germany

Design: Edgar Reuter


Geniet nu van uitzonderlijke voorwaarden voor de lancering van dit model!

Droomstoffen – Droomprijzen

Kies uit een geselecteerd aantal stoffen tegen uitzonderlijk aantrekkelijke prijzen! PG05

Actie voordeel-stof
Kies uit alle andere stoffen, u betaalt de goedkoopste prijs! PG11

Actie voordeel-leder
Alle leders tegen de goedkoopste prijs! PG34