Rolf Benz België

Rolf Benz EGO

HET EGO PRINCIPE.

Rolf Benz EGO. De bank op maat.
Stel uit 2 basistypes, 5 zitbreedten, 29 combinatie-elementen, 16 zij -elementen, 11 pootvarianten, 3 zitdiepten, 3 zithoogten en 3 zachtheidgradaties bij de kussens uw favoriete bank samen. En kiest u uit onze omvangrijke stof- en ledercollectie de voor uw behoeften en uw stijl ideale bekleding.

Bij ruim 230 stoffen en 100 ledersoorten is het kiezen een plezierige zaak – en uw bank een unicaat.
Maar eerst zijn uw favoriete designs gevraagd: kies op basis van uw geheel eigen smaak één van de beide EGO-basisvormen type G en type F, die wij op de volgende bladzijden verder aan u zullen voorstellen. Van klein appartement tot royale loft: Rolf Benz EGO biedt u weergaloos zitcomfort in elke denkbare vorm.

PURISTISCH EN RECHTLIJNIG.

Met Rolf Benz EGO type G geeft u de voorkeur aan een klassiek design. Opvallend zijn de rechte zij-elementen met de ertussen geplaatste rug. Ontdek de enorme verscheidenheid van Rolf Benz EGO type G als wooneiland.

STRAKKE LIJNEN – TALRIJKE OPTIES.

Ook als klassieke vrijstaande bank biedt Rolf Benz EGO type G u een groot aantal vormgevingsmogelijkheden. U kunt de bank naar eigen wens samenstellen: type G biedt een bijzonder grote keuze bij de zij-elementen. De breedte ervan heeft een bepalende invloed op de volledige breedte van de bank en kan voor kleinere kamers ook ruimtebesparend gekozen worden.

MODERN EN ELEGANT.

Met Rolf Benz EGO type F geeft u de voorkeur aan zitcomfort op een onmiskenbaar moderne en elegante bank. De bijzondere kenmerken van dit basismodel zijn de boven de armleuningen zichtbare rug en de gevormde zij-elementen.

STIJLVOLLE INDIVIDUALITEIT.

De moderne interpretatie van de zithoek. Trek u terug op een wooneiland dat geen wensen onvervuld laat en stel uw individuele hoekbank samen met de moderne optiek van het basistype F. Ook bij dit designtype staan de meest verschillende combinatiemodellen en de grote verscheidenheid van het EGO-concept ter beschikking.

VARIANT

Zitbreed 5
Aanbouwmodellen ja
Functie optioneel
Zithoogte 43 cm, 45 cm of 47 cm
Zitdiepte 52 cm, 55 cm of 62 cm

Concepten

HET EGO PRINCIPE.

ACTIE
Bekijk online de promoties op de salons van Rolf Benz, klik hier

Rolf Benz Ego

Rolf Benz Ego
Rolf Benz Ego knokke belgie
Rolf Benz Ego
Rolf Benz Ego
Rolf Benz Ego
Rolf Benz Ego