Rolf Benz België

ROLF BENZ MERA.
UITZONDERLIJK ELEGANT EN VERWONDERLIJK FUNCTIONEEL.

De nieuwe losse of combinatiebank Rolf Benz MERA betekent liefde op het eerste gezicht ­– en ook op het tweede, want achter het sierlijke uiterlijk verbergt zich maximale functionaliteit. Daarmee biedt de bank de hoogste individualiteit, zowel qua design als qua comfort.

AANGENAMER DAN ZITTEN: ZWEVEN.

De Rolf Benz MERA overtuigt met kleine dimensiesen grote lichtheid: slanke poten en een fijngebouwd frame laten de vorm van de bank zweven. En dankzij het bijzonder zachte zitcomfort voelt dit ook precies zo aan. Zelfs op een klein oppervlak biedt de bank veel plaats voor persoonlijke voorkeurend, want u kunt kiezen uit 2 zithoogten, verschillende bekledingsvarianten en een frame met een structuurlak in zilver, verkeerszwart, ombergrijs en glanzend chroom. Optionele extra kussens ronden het totaalbeeld af en completeren het volledige spectrum van welbehagen.

VERRASSEND FLEXIBEL, VERTROUWD COMFORTABEL.

In tijden waarin de woonruimte zelf steeds meer een luxe wordt, zijn creatieve oplossingen nodig die heel eenvoudig meer maken uit minder. Daarom is de Rolf Benz MERA als een authentiek ruimtewonder ontworpen. Ook al is hem dat niet meteen aan te zien, toch zit er achter de eenvoudige elegantie een opmerkelijk systeem.

Door de verschillende combinaties van flexibele leuningen, zittingen en zij-elementen worden daarbij de meest uiteenlopende bankcomposities met individuele lig- en zithoudingen mogelijk. Bij de instelling voor het omhoog leggen van de benen zit het voetgedeelte op precies dezelfde hoogte als de zitting. Dat voelt niet alleen goed aan, maar ziet er ook nog goed uit, want zo kunnen er gesloten eilanden worden gevormd. Een traploos verstelbare rugleuning en naar boven opklapbare kussens toveren een extra hoge en bijzonder comfortabele leuning tevoorschijn. Ook de hoofdondersteuning kan in de persoonlijke favoriete stand worden geplaatst. Verstelbare zij-elementen om overdwars te liggen en te zitten completeren de vele verborgen comfortfuncties die van elke woonruimte uw volkomen persoonlijke woondroom maken. En dat elke dag opnieuw.

Bankbreedte: 200 cm – Zithoogte 41 of 44 cm –  Zitdiepte: 62 cm

Design: BECK DESIGN

Zitten? Liggen? Relaxen?
Het kan allemaal met de Rolf Benz Mera!

Voor de kust en voor compacte leefruimtes biedt deze bank u alles wat u maar wenst!
Het is een compacte hoekbank om bezoek te ontvangen als u hem in gesloten toestand plaatst.

Rolf Benz Mera in Knokke Belgie

Is uw bezoek weg en u wilt een rustige avond beleven, plooi dan de armleuningen makkelijk open en maak er een voetensteun van!
De rugleuningen kunnen worden opengeplooid zonder enige moeite en achteruit gekanteld worden zodat u aangenaam kan liggen/relaxen.

Rolf Benz Mera uitzonderlijk combineerbaar en comfortabele zetel

Elke rugleuning kan opengeplooid  en achteruit gekanteld worden.
Bij bovenstaande opstelling kunnen de buitenste zitplaatsen helemaal omgetoverd worden tot lounge-plek.
De armleuning doet hier dienst als voetensteun.

Kom dit model ontdekken in onze toonzaal.
Wij vertellen u er graag in geuren en kleuren over op het moment dat u er in plaats neemt!
Wedden dat u meteen betoverd zal worden door deze functiebank? ( net zoals wij dat waren bij de voorstelling van deze nieuwe Rolf Benz aanwinst.)

Rolf Benz Mera knokke Belgie

Rolf Benz Mera in Knokke Belgie
Rolf Benz Mera ¨model in de toonzaal met ligfunctie
Rolf Benz Mera chaise longue zetel met neerklapbare rugleuningen
Rolf Benz Mera uitzonderlijk combineerbaar en comfortabele zetel
Rolf Benz Mera
Rolf Benz Mera
Rolf Benz Mera
Rolf Benz Mera
Rolf Benz Mera 2-zit met ligfunctie